1

Støtt oss
Stillinger
1
Klimakalender

Om oss

Om oss
Støtt vårt arbeid
Annonsere
Personvernerklæring
Administrer informasjonskapsler

Følg oss

Facebook
Bluesky
Linkedin
Rss feed

Kontakt oss

Redaksjonen
Energi og Klima
Odd Frantzens plass 5
N-5008 Bergen
til toppen
Tema: Alger
16. oktober 2019

Ekspertintervjuet: Kan vi spise alger?

– Sukkertare, havsalat og rødalgen søl, alle disse tre havalgene er spiselige for mennesker. Men alger er særlig egnet som mat til dyr, sier professor Margareth Øverland i Foods of Norway.

Kommentar
23. mars 2015

Det grønne «drømmeløftet» for luftfarten

Det er mulig å produsere biodrivstoff til luftfart i stor skala i Norge. Spørsmålet er om det er vilje og gjennomføringskraft nok til å lykkes.

#Spirprisen
24. april 2013

Prisvinner vil bruke, ikke kaste CO₂

Selskapet CO₂Bio er vinner av SPIR-prisen 2013. De kaller alger for havets regnskog, og har utviklet et konsept som tillater utnyttelse av store mengder fanget CO₂.