2

Støtt oss
Stillinger
2
Klimakalender
Tema: kjøttfe
h19gmK4dWV8
Ekspert­intervju
19. april 2023

Hvor bærekraftig er norsk mat?

Og hva bør vi egentlig sikte til når vi snakker om bærekraft i norsk matproduksjon? Vi spør Arne Bardalen.

Storfe, grovfôr
Kommentar
19. februar 2019

Ett tiltak kan sørge for nesten hele landbrukets utslippskutt – og det er både lønnsomt og sunt

Jeg ble overrasket over de kraftige norske reaksjonene på EAT-rapporten, og prøvde å forstå dynamikken bak. Der var det mye spennende, inkludert superlønnsomme klimatiltak, og Olaug Bollestad kan komme til å spille en helt avgjørende rolle!

foto-Boris-Mann_Flickr.com_
11. februar 2019

Ekspertintervjuet: Kjøttet og oss

Hvorfor øker kjøttforbruket når vi får mer velstand? Hva kan vi gjøre med det før problemet blir for stort? Og hvorfor er det så vanskelig å snakke om kjøttforbruket vårt?

Kyr. Lansering Stølsmjølk Valdres 080713 Foto Raunedokken
Debatt
18. januar 2018

Landbrukets klima-elefanter: Kjøttforbruket og soyaimporten

Landbruket snakker høyt og gjerne om klima, bærekraft, innovasjon og vekst i norsk matproduksjon. Men tross mulig ubehag: Kjøttforbruket og soyaimporten er spørsmål som både næringen og politikken blir nødt til å adressere.

Om oss

Om oss
Støtt vårt arbeid
Annonsere
Personvernerklæring
Administrer informasjonskapsler

Følg oss

Facebook
Twitter
Linkedin
Rss feed

Kontakt oss

Redaksjonen
Energi og Klima
Odd Frantzens plass 5
N-5008 Bergen
til toppen