Energi og Klima feirer 5 år – velkommen på fest!

Norsk Klimastiftelses nettmagasin Energi og Klima er 5 år i høst! Ekstrainnslag på festen 19. oktober: Intervju med klimaforsker James Hansen.

Vi markerer dette ved å invitere lesere, skribenter, støttespillere, venner og kjente til fest på Internasjonalen i Oslo onsdag 19. oktober klokken 18.00-21.00 – for mingling og debatt om viktige klimaspørsmål.

Den anerkjente amerikanske klimaforskeren James Hansen (Columbia University) er i Norge og kommer på Energi og Klimas 5-årsfest. 18.15 intervjues Hansen av Anne Jortveit og gir oss siste nytt om hvor klimavitenskapen står.

Klokken 18.30 innleder Terje Osmundsen – to scenarier for Norge, etterfulgt av en samtale mellom Bjørn Otto Sverdrup, Statoil, Beate Nossum, Footprint, Kjetil Lund, Statkraft og undertegnede, Anders Bjartnes, redaktør Energi og Klima. Det blir rom for innspill fra salen – og etter samtalen – fra ca 19.30, rikelig tid til prat og mingling.

energiogklimabilde

Vi håper at du har lyst til å bruke denne oktoberkvelden sammen med oss – og ønsker hjertelig velkommen til Internasjonalen, Youngstorget 2, i Oslo.

Meld deg på her!

Vennlig hilsen,
Anders Bjartnes,
Ansvarlig redaktør,
Energi og Klima