Tilbakeblikk: Disse sakene preget 2020

Podkast: EUs grønne giv, det amerikanske presidentvalget og Klimakur 2030 er blant nyhetene som trekkes frem fra året som har gått.

I en oppsummering av 2020 har programleder Martin Larsen Hirth, sammen med Kirsten Øystese og Lars-Henrik Paarup Michelsen fra Norsk klimastiftelse, valgt ut en sak hver fra Norge, Europa og verden som har preget året vi har lagt bak oss – og trolig får konsekvenser for årene som kommer. 

Fikk du med deg disse podkastene?

Tidligere visekonsernsjef i Wintershall DEA og nå styremedlem i Scatec, Maria Moræus Hanssen, mener vi står midt oppi en smertefull energiomstilling. Hva forteller man da de ansatte om fremtiden?

Enova skal de neste fire årene forvalte minimum 3,3 milliarder kroner til klima- og energitiltak. Hva kan det nye Enova-mandatet fortelle oss om hvordan pengene skal deles ut?

Abonner på Energi og Klima som podkast

Selv om du alltid vil finne siste episode her på nettsiden, er det enkleste for deg å abonnere på Energi og Klima. Helt gratis!

Det gjør du enten i iTunes, Google Podcast, PocketCast, Spotify eller Podbean. Da finner nye episoder automatisk veien til ditt øre.

Bildekreditering forsidecollage:

Christmas photo created by dashu83 – www.freepik.com