Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe som energi- og miljørådgiver i både store og små prosjekter, med ulike samarbeidspartnere og kunder. Konkret vil du jobbe med:

  • Energirådgivning
  • Energimerking
  • Energitiltak

En stor del av prosjektene dine vil gjennomføres i samarbeid med firmaets fagpersoner innen våre øvrige fagfelt. Dette gir store muligheter for en bred faglig utvikling. Det kreves at du kan jobbe selvstendig og strukturert siden du vil ha ansvar for prosjektene fra A-Å.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i både nyutdannede og deg med erfaring, viktig er at du har et godt blikk for byggebransjen. Du har erfaringen med vurdering av ulike energieffektiviserende tiltak, samt kjennskap til SIMIEN og Enova sitt energimerkesystem. Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå.

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Det å være pådriver til å styrke vår miljøfaglige kompetanse bør være en viktig drivkraft for deg.

Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv og selskapet. Vi har konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.

Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å sende din søknad dersom du synes at dette høres interessant ut.

Positiv Kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen.

Har du noen spørsmål angående stillingene, ta kontakt med vår Senior Rekrutteringsrådgiver Lilian Thodesen i Positiv Kompetanse (se informasjonsboks).

VEKO AS (tidligere Ventilasjonskompetanse as) ble etablert i januar 2007 og er lokalisert sentralt på Nøtterøy, utenfor Tønsberg. Vi er leverandør av energieffektive og miljøbesparende tjenester og løsninger innen klimaanlegg (kjøle-/kulde-/varmeanlegg og ventilasjon), til både private boliger og næringsbygg. Vi er veldig gode på service, utskifting og ombygging av anlegg. Bedriften har solid kompetanse og erfaring innen kulde- og varmeteknikk, byggautomasjon, UV- og slukkeanlegg i kjøkkenhetter, ventilasjon, rehabilitering, service og ventilasjonsentreprise. Vi er i vekst, er 21 hyggelige og engasjerte ansatte, hvorav ca halvparten serviceteknikere. I 2022 omsatte vi for ca 31 millioner. Vi har kunder hovedsakelig på Østlandet, men dekker hele landet med slukkesystemer for storkjøkken-hetter. Les mer om oss www.veko.no.