Er du en person som har et stort engasjement for skipsdesign og ønske om å utvikle fremtidens skipskonsepter? Som er nysgjerrig og ikke er redd for på prøve nye ting?

Da ønsker GC Rieber gjerne å høre fra deg!

I GC Rieber Shipping er bærekraft en viktig del av forretningsmodellen. De har et sterkt team med solid erfaring og kompetanse innen design og utvikling av innovative maritime nybygg, med prosjekter som utfordrer det etablerte og løfter standarden for bærekraft og effektivitet i bransjene de opererer i. Selskapet har fokus på formål og operasjon ved utvikling av skip og tilpasser designet som hensiktsmessig for tjenestene.

Som en del av selskapets langsiktige strategi som prosjekthus søker de nå en Naval Architect / Design Engineer. Den rette kandidaten vil i samarbeid med deres flerfaglige team og eksterne samarbeidspartnere være med på å utvikle og realisere nye innovative og bærekraftige skipsdesign.

GC Rieber søker en ingeniør innen faget skipsdesign med en allsidig kompetanse. Ønsket hovedkompetanse vil være innen skrogdesign med fokus på hydrodynamikk/hydrostatikk og fremdriftssystemer. Stillingen vil jobbe i et multidisiplinært ingeniørmiljø og samarbeide med eksterne partnere for å utvikle og realisere gode prosjekt.

Som del av teamet ser de etter en person som ønsker å utvikle seg innenfor faget, som er søkende mot ny teknologi og kan bidra til nye miljøvennlige løsninger på en kreativ og systematisk metode.

Er du kreativ, nysgjerrig og søkende med evne til å utvikle ideer til realiserbare prosjekter og jobber strukturert, og samtidig analytisk og målrettet er det deg de er på utkikk etter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Master’s degree Naval Architect / Marin Technology
  • Relevant arbeidserfaring, gjerne fra tilsvarende stillinger
  • Erfaring med ny grønn teknologi og bærekraftsløsninger
  • Faglig sterk på software løsninger innenfor design og analyser
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig (både norsk og engelsk)

Arbeidsgiver tilbyr:

  • En spennende stilling hvor du får være med å utvikle nye forretningsmuligheter
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige betingelser, i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et inkluderende og godt arbeidsmiljø der du vil oppleve tett samarbeid med erfarne og dyktige kolleger

Dersom du liker å tenke litt “utenfor boksen”, liker en utfordring og ser muligheter og evner å omsette ideer til gode forretningsideer, så tror de du kommer til å trives svært godt i denne rollen.

GC Rieber Shipping er et prosjekthus med fokus på bærekraftige maritime prosjekter og er en del av GC Rieber Gruppen. Selskapet fokuserer på bærekraftige maritime prosjekter og har lang erfaring og kunnskap med å utvikle nye og innovative skipsdesign innen shipping relatert virksomhet som fornybar energi, is/forskning, subsea og seismikk. 
GC Rieber Shipping har to Windkeeper skip under bygging med levering i 2025 som skal jobbe inn mot havvindmarkedet. Windkeeper er GC Rieber Shippings egenutviklede skipsdesign som har en bransjeledende miljøprofil.